Personvern

Denne personvernserklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personlige opplysninger når du besøker vår nettside og bruker våre tjenester.

 1. Innhenting av Personlig Informasjon
  Når du besøker vår nettside, kan vi automatisk samle inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen din, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Vi samler også inn personlig informasjon som du gir oss frivillig når du fyller ut skjemaer på nettstedet vårt.
 2. Bruk av Personlig Informasjon
  Vi bruker den innsamlede informasjonen til å tilby og forbedre våre tjenester, kommunisere med deg, skreddersy din opplevelse på nettstedet vårt, og overholde juridiske forpliktelser som GDPR.
 3. Deling av Personlig Informasjon
  Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter som hjelper oss med å drive vår nettside og levere tjenester til deg, for eksempel webhotell, analyseverktøy og markedsføringsplattformer. Vi deler kun informasjonen som er nødvendig for å utføre deres tjenester, og vi krever at de behandler dine data i samsvar med gjeldende lover om personvern.
 4. Beskyttelse av Personlig Informasjon
  Vi tar rimelige forholdsregler for å beskytte din personlige informasjon mot tap, misbruk, uautorisert tilgang, offentliggjøring, endring og ødeleggelse.
 5. Dine Rettigheter
  Du har rett til å be om tilgang til, korrigering av eller sletting av din personlige informasjon. Du har også rett til å protestere mot eller begrense vår bruk av din personlige informasjon. For å utøve dine rettigheter eller hvis du har spørsmål om vår personvernpraksis, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor.
 6. Endringer i Personvernserklæringen
  Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernserklæringen når som helst. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne siden.
 7. Webflows Personvernserklæring og Skjemahåndtering
  Vennligst les også Webflows personvernserklæring og retningslinjer for skjemahåndtering for å forstå hvordan de håndterer personlig informasjon.

Ved å bruke vår nettside, samtykker du i vår innsamling og bruk av din personlige informasjon som beskrevet i denne personvernserklæringen.

Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår personvernpraksis, vennligst kontakt oss på andreas@arium.no

Vilkår

Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i å følge og være bundet av følgende vilkår og betingelser:

 1. All informasjon på dette nettstedet er kun til generell informasjon og kan endres uten varsel.
 2. Bruk av informasjonen eller materialene på dette nettstedet er på egen risiko, og vi er ikke ansvarlige for eventuelle konsekvenser av slik bruk.
 3. Dette nettstedet kan inneholde lenker til eksterne nettsteder som ikke kontrolleres av oss. Vi har ingen kontroll over innholdet, personvernpraksis eller sikkerhet på slike nettsteder og er ikke ansvarlige for dem.
 4. Ethvert tvist som oppstår ved bruk av dette nettstedet, er underlagt lovene i [din jurisdiksjon].
 5. Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene når som helst. Det er ditt ansvar å sjekke disse vilkårene jevnlig for eventuelle endringer.

Informasjonskapsler
(Cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, analysere trafikken på nettstedet og tilpasse innholdet etter dine preferanser. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin eller enhet når du besøker et nettsted. Disse informasjonskapslene lar nettstedet gjenkjenne deg og dine preferanser ved fremtidige besøk, og de kan også brukes til å spore hvordan du bruker nettstedet.

Vi bruker både førsteparts- og tredjeparts informasjonskapsler på dette nettstedet. Førsteparts informasjonskapsler er utstedt av nettstedet du besøker, mens tredjeparts informasjonskapsler utstedes av eksterne tjenesteleverandører.

Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i bruken av informasjonskapsler i samsvar med vår Personvernserklæring og disse vilkårene. Du kan til enhver tid endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din for å blokkere eller slette informasjonskapsler, men dette kan påvirke funksjonaliteten til nettstedet.

Kommunikasjon

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å kontakte oss? Vi er her for å hjelpe deg!

Kontor
Hetlandsgata  9, 4344 Bryne, Norge